Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Niessen, geboren te Maasniel op 23 februari 1864, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 april 1933, dochter van Hendrikus Niessen en Hendrina Vergoossen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 24 juni 1897 met
Dionisius Eggels, landbouwer, geboren te Buggenum op 27 juli 1861, wonende aldaar en te Haelen, overleden te Neer op 10 januari 1945, zoon van Denis Eggels en Helena Driessen.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Dionisius Hubertus, geboren te Buggenum op 30 maart 1906, wonende te Neer Napoleonsweg en te Helden, overleden te Helden-Panningen (b) op 28 november 1994, begraven te Neer.
  • 7 : Helena Jacoba Hubertina, geboren te Buggenum op 6 februari 1908, wonende te Neer Napoleonsweg, overleden te Roermond (Z) op 3 januari 1988.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina