Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Marie Louis Theophile Stroux, hoofd der school, geboren te Stramproy op 1 mei 1907, wonende aldaar, overleden op 30 oktober 1970, begraven te Stramproy, zoon van Joannes Franciscus Hubertus Stroux en Joanna Maria Elisabeth Poell.


Hij is getrouwd te Neer op 7 mei 1935 met
Anna Catharina Henrica Rijs, landbouwhuishoudlerares, geboren te Neer op 14 april 1910, wonende aldaar en te Stramproy, overleden aldaar op 31 mei 1995, dochter van Peter Antonius Rijs en Petronella Hubertina Spee.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina