Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godfried Mathijs Puts, landbouwer, geboren te Beegden op 9 februari 1862, wonende aldaar.


Hij is getrouwd te Beegden op 6 april 1894 met
Petronella Kolen, landbouwster, geboren te Beegden op 14 augustus 1866, wonende aldaar, overleden na 1934.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jozef Hubert, landbouwer en steenfabrieksarbeider, geboren te Beegden op 2 februari 1904, wonende te Grathem en te Beegden, verongelukt te Haelen op 20 augustus 1958, begraven te Neer.
    Hij is getrouwd te Neer op 24 september 1934 met Anna Aldegonda Schreurs, geboren te Neer op 16 januari 1907, wonende aldaar en te Roermond, overleden te Roermond (V) op 16 februari 1977, begraven te Neer op 19 februari 1977, dochter van Johannes Schreurs en Anna Maria Catharina van den Kerkhof.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina