Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Maria Dirkx, geboren te Roggel op 20 juni 1914, wonende aldaar, overleden te Horn op 25 augustus 1978, begraven te Roggel, dochter van Johannes Hubertus Dirkx en Anna Maria Timmermans.


Zij is getrouwd te Roggel op 8 november 1946 met
Johannes Michael op het Broek, houtbewerker en dienstknecht, geboren te Dusseldorf (D) op 13 mei 1905, wonende te Haelen en te Roggel, overleden op 9 juli 1992, begraven te Roggel op 13 juli 1992, zoon van Joannes Hubertus op het Broek en Anna Hubertina Caris.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus Antonius, geboren te Roggel op 27 oktober 1949, wonende aldaar, overleden te Roermond op 14 maart 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina