Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertina Thijssen, geboren te Molenbeersel (B) rond 1891, dochter van Leonardus Thijssen en Maria Barbara Elisabeth Segers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 7 januari 1916 met
Jacobus Hubertus Josephus Vries, landbouwer, geboren te Ittervoort op 4 februari 1891, zoon van Christiaan Vries en Joanna Catharina Dreessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan, electrisch lasser, geboren te Hunsel-Haler op 8 april 1916.
    Hij is getrouwd te Heerlen op 30 april 1940 met Elisabeth Maria van Hasselt, geboren te Heerlen op 16 augustus 1917, dochter van Lambertus van Hasselt en Anna Maria Ida Lotz.
  • 2 : Elisa, geboren te Nederweert rond 1920, overleden te Baexem op 24 maart 1922.
  • 3 : Elisa, geboren te Baexem op 13 augustus 1922, overleden te Heerlen op 29 december 1995.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina