Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Gerardus Schreurs, magazijnknecht, geboren te Kessel op 11 juni 1905, wonende te Nuth, overleden te Geleen (Z) op 1 februari 1983, begraven te Nuth, zoon van Christiaan Schreurs en Gertrudis van Lier.


Hij is getrouwd te Neer op 23 april 1934 met
Maria Wilhelmina Geelen, dienstmeid, geboren te Neer op 16 april 1910, wonende te Venlo, te Neer en te Nuth, overleden te Heerlen op 24 juli 2006, begraven te Nuth op 29 juli 2006, dochter van Johannes Geelen en Elisabeth Beurskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina