Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertus Wilhelmus Andreas van Mierlo, winkelbediende, geboren te Venlo op 24 januari 1903, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 januari 1985, zoon van Cornelis van Mierlo en Petronella Tromp.


Hij is getrouwd te Neer op 23 oktober 1933 met
Anna Maria Josephina van Roij, geboren te Helden op 13 maart 1908, wonende te Venlo en te Neer, overleden op 27 juli 1997, dochter van Godfridus Hubertus Servatius van Roij en Maria Catharina Snellen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina