Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Peeters, landbouwer, geboren te Helden op 3 maart 1868, overleden aldaar op 27 september 1944, zoon van Petrus Peeters en Johanna Gertrudis Geurts.


Hij is getrouwd te Helden op 18 april 1898 (1) met
Sibilla Daniels, geboren te Helden op 8 mei 1872, overleden aldaar op 1 oktober 1904, dochter van Petrus Daniels en Johanna Catharina Steeghs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, landbouwer, geboren te Helden op 5 februari 1899.
    Hij is getrouwd te Kessel op 1 augustus 1922 met Maria Johanna Thijssen, dienstbode, geboren te Meijel op 25 februari 1902, dochter van Petrus Thijssen en Aldegonda Hendriks.

Hij is getrouwd te Helden op 23 april 1906 (2) met
Johanna Elisabeth Lemmen, geboren te Helden op 18 september 1882, dochter van Johannes Lemmen en Johanna Verschaeren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina