Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Janssen, wonende te Melick en Herkenbosch, overleden na 1933.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 19 oktober 1881 met
Jan Rademakers, wonende te Melick en Herkenbosch, overleden na 1933.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, koperslager, geboren te Melick en Herkenbosch op 1 januari 1887, wonende te Kessel, overleden aldaar op 10 mei 1940.
    Hij was gehuwd (1) met Clara Nusser, geboren te Heesteren rond 1881, overleden te Kessel op 25 september 1933, dochter van Mathias Nusser en Maria Agnes Körer.
    Hij is getrouwd te Neer op 31 maart 1934 (2) met Helena Geelen, poetsvrouw bij gemeente Neer en naaister, geboren te Dülken (D) op 7 februari 1898, wonende te Kessel, te Neer en te Tegelen, dochter van Jacobus Hendrikus Geelen en Maria Catharina Knubben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina