Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Francina Louisa Scheenen, geboren te Heythuysen op 25 november 1899, wonende te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 11 maart 1967, begraven te Roggel Heibloem, dochter van Leonardus Scheenen en Catharina Hendriks.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 21 februari 1930 met
Johannes Theodorus Verkennis, jachtopzichter en landbouwer, geboren te Roggel op 17 november 1900, wonende aldaar, overleden te Roermond op 23 januari 1968, begraven te Roggel Heibloem, zoon van Joannes Verkennis en Dorothea van Roij.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dorothea Catharina Johanna, geboren te Roggel op 12 maart 1931, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 3 april 2015, gecremeerd te Baexem op 10 april 2015.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina