Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Janssen, landbouwer, geboren te Meijel op 18 augustus 1903, wonende te Roggel Ophoven en te Nederweert, overleden op 6 november 1996, begraven te Haelen, zoon van Johannes Hubertus Janssen en Wilhelmina Verstappen.


Hij is getrouwd te Neer op 1 mei 1933 met
Catharina Elisabeth Schreurs, dienstmeid, geboren te Neer op 6 mei 1901, wonende aldaar, te Roggel Ophoven en te Nederweert, overleden te Roermond op 19 maart 1970, begraven te Haelen, dochter van Johannes Schreurs en Anna Maria Catharina van den Kerkhof.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Henricus, geboren te Deurne op 11 mei 1935, wonende te Nederweert, overleden te Roermond op 22 januari 2010, gecremeerd op 26 januari 2010.
  • 2 : Petrus Johannes, geboren te Roggel op 23 februari 1939, wonende te Roggel Ophoven, overleden te Roggel op 3 augustus 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina