Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Hubertina Diels, geboren te Maasniel op 22 juni 1877, overleden te Neer op 4 maart 1952, dochter van Albertus Diels en Anna Catharina Huberdina Seerden.


Zij is getrouwd te Maasniel op 18 mei 1903 met
Johannes Wijnandus Moulen, sluiswachter en ornamentwerker, geboren te Ulestraten op 15 oktober 1879, overleden na 1962, zoon van Franciscus Moulen en Maria Elisabeth Cruts.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antoinetta Maria, geboren te Maasniel op 26 februari 1909, overleden te Roermond (Z) op 8 maart 1962, begraven te Neer op 12 maart 1962.
    Zij is getrouwd te Neer op 3 juni 1935 met Godefridus Hanssen, metselaar, betonwerker en kantonnier Rijkswaterstaat, geboren te Neer op 31 oktober 1907, overleden te Roermond (Z) op 26 december 1977, begraven te Neer, zoon van Godefridus Hubertus Hanssen en Catharina Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina