Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonard Hubert Joosten, meubelmaker, geboren te Beesel op 13 mei 1878, overleden aldaar op 15 januari 1948, zoon van Johannes Joosten en Anna Catharina Houtakkers.


Hij is getrouwd te Beesel op 12 april 1907 (1) met
Anna Maria Hubertina Nijssen, geboren te Beesel op 17 juni 1867, overleden aldaar op 22 november 1929, dochter van Gerardus Nijssen en Margrieta Geraets.

Hij is getrouwd te Neer op 6 juni 1932 (2) met
Anna Elisabeth Sijben, geboren te Neer op 17 juli 1884, overleden te Roermond (V) op 28 mei 1974, begraven te Beesel, dochter van Petrus Johannes Sijben en Anna Catharina Luijten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina