Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathis Franssen, geboren te Neer op 17 december 1916, overleden te Heythuysen op 25 maart 2013, gecremeerd op 29 maart 2013, zoon van Joannes Franssen en Maria Catharina Smeets.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 april 1950 met
Anna Gertrudis Margaretha Jeurninck, geboren te Grathem op 16 februari 1922, overleden te Weert (Z), gecremeerd te Baexem op 24 september 2010, dochter van Jacobus Hubertus Jeurninck en Anna Gertrudis Huijten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina