Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertina Franssen, dienstbode, geboren te Neer op 8 maart 1914, overleden te Heythuysen (b) op 28 november 2002, begraven te Neer op 3 december 2002, dochter van Joannes Franssen en Maria Catharina Smeets.


Zij is getrouwd te Neer op 7 juli 1947 met
Christiaan Johannes Luijten, landbouwer, geboren te Heythuysen op 22 november 1907, overleden te Neer op 3 oktober 1988, begraven aldaar op 6 oktober 1988, zoon van Joannes Hubertus Luijten en Engelina Frenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina