Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Timmermans, landbouwster, geboren te Helden rond 1868, overleden na 1932, dochter van Antoon Timmermans en Petronella Verschaeren.


Zij is getrouwd te Helden op 20 april 1891 met
Jan Willem van Mullekom, arbeider, geboren te Wamel rond 1865, overleden voor 1926, zoon van Arnoldus van Mullekom en Hendrica Jurriens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella, geboren te Helden op 25 maart 1895, overleden te Panningen de Wietel op 23 augustus 1973, begraven te Helden-Grashoek op 27 augustus 1973.
    Zij is getrouwd te Helden op 19 april 1926 met Mathijs Peter Gommans, landbouwer, geboren te Kessel op 23 maart 1896, overleden op 7 oktober 1977, zoon van Herman Gommans en Johanna Aquarius.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina