Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Nicolaas Bouten, landbouwer, geboren te Baarlo op 18 januari 1859, wonende aldaar, overleden voor 1932, zoon van Petrus Joannes Bouten en Johanna van den Beucken.


Hij is getrouwd te Kessel op 18 april 1890 met
Johanna Timmermans, geboren te Kessel op 6 juli 1871, wonende te Baarlo, overleden voor 1932, dochter van Hendrik Timmermans en Johanna Smits.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina