Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacob Mathias Carolus Joosten, melkventer, geboren te Venlo op 3 november 1903, overleden te Venlo (Z) op 19 oktober 1974, zoon van Bernard Jacob Christiaan Joosten en Anna Rootbeen.


Hij is getrouwd te Neer op 26 oktober 1931 met
Wilhelmina Lucia Berben, winkeljuffrouw, geboren te Neer op 6 december 1903, overleden te Venlo (Z) op 24 april 1996, begraven te Baarlo, dochter van Matthijs Berben en Anna Elisabeth Vriessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bernardus, melkventer, geboren te Venlo op 25 januari 1933, overleden aldaar op 5 augustus 2001, begraven aldaar op 9 augustus 2001.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina