Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Maria aan de Brugh, geboren te Beesel op 20 juli 1899, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 25 december 1926, dochter van Laurentius aan de Brugh en Bartholina Maria Verhaag.


Zij was gehuwd met
Johannes Mathis Tillemans, monstermaker en landbouwer, geboren te Tegelen op 9 februari 1898, wonende te Meijel en te Haelen, zoon van Willem Tillemans en Aldegonda van Roy.
(Hij is later getrouwd te Neer op 13 april 1931 met Maria Mechtildis Peeters, geboren te Neer op 30 maart 1899, wonende te Helden en te Roggel, overleden te Horn (V) op 30 juli 1978, begraven te Neer, dochter van Mathis Peeters en Margaretha Bergs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina