Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes Meuter, geboren te Swalmen op 5 augustus 1871, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 april 1933, dochter van Franciscus Hubertus Meuter en Joanna Custers.


Zij is getrouwd te Swalmen op 23 mei 1898 met
Johannes Cornelis de Hilster, modelmaker, geboren te Amsterdam op 14 januari 1869, wonende te Swalmen, overleden na 1929, zoon van Cornelia Petronella de Hilster.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina