Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertina Hendrina Mooren, costuumnaaister, geboren te Neer op 25 april 1895, wonende aldaar, overleden te Heerlen op 13 januari 1990, dochter van Hendrikus Mooren en Maria Hubertina Smeets.


Zij is getrouwd te Neer op 22 juli 1929 met
Johannes Hendrikus Hermans, ambtenaar en portier, geboren te Kerkrade op 23 maart 1892, wonende te Heerlen, overleden aldaar op 10 december 1946, zoon van Martinus Hermans en Johanna Maria Frissen.
(Hij is eerder getrouwd te Simpelveld op 19 oktober 1922 met Josephina Agatha Kleijnen, geboren te Voerendaal rond 1900, overleden te Heerlen op 21 april 1928, dochter van Pieter Jozef Kleijnen en Maria Barbara Odekerken.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina