Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Catharina Rijks, geboren te Heythuysen op 4 oktober 1914, wonende te Erkelenz (D), overleden te Weert (V) op 15 oktober 1994, begraven te Ospel, dochter van Wilhelmus Rijks en Maria Hubertina Theulen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 maart 1936 (1) met (en gescheiden te Heythuysen op 13 juni 1944 van)
Hendrik Hanneman, reiziger en chauffeur, geboren te Simpelveld rond 1917, wonende te Erkelenz (D), zoon van Alois Hanneman en Gertrudis Hamers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marianne Wilhelmina Liselotte, geboren te Maasniel rond juli 1943, overleden te Heythuysen op 6 september 1943.

Zij was gehuwd (2) met
Cornelis Petrus van Kimmenade.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina