Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonia Knubben, geboren te Altenessen (D) op 19 mei 1908, wonende te Essen (D), te Neer op de Bergestraat, te Roermond en te Horn, overleden op 20 april 1991, begraven te Horn, dochter van Peter Mathijs Knubben en Anna Odilia Amalia Zimmermann.


Zij is getrouwd te Horn op 29 juli 1938 met
Peter Hubertus Alers, bierbrouwersknecht en bierbrouwer, geboren te Horn op 16 augustus 1911, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 15 oktober 1995, begraven te Horn, zoon van Antoon Hubert Alers en Petronella Verboeket.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 4 december 1940.
  • 2 : Antonius Jacobus, wertuigkundige, geboren te Horn op 12 april 1943, overleden op 7 december 2018.
  • 3 : Johannes Petrus Marie, geboren te Horn op 19 augustus 1944, overleden te Roermond (Z) op 4 juli 1963, begraven te Horn op 6 juli 1963.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina