Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Knubben, arbeider, geboren te Altenessen (D) op 9 september 1905, wonende te Neer op de Bergestraat en te Horn, overleden te Roermond (Z) op 25 februari 1976, begraven te Horn, zoon van Peter Mathijs Knubben en Anna Odilia Amalia Zimmermann.


Hij is getrouwd te Horn op 23 augustus 1929 (1) met
Cornelia Francisca Colbers, naaister, geboren te Horn op 28 augustus 1906, wonende aldaar, overleden op 22 februari 1971, begraven te Horn, dochter van Martinus Colbers en Anna Maria van Ratingen.

Hij was gehuwd (2) met
Catharina Mestrom.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina