Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Johannes Schroijen, geboren te Heythuysen op 15 oktober 1911, overleden te Heythuysen (b) op 2 augustus 1998, begraven te Heythuysen, zoon van Peter Joannes Schroijen en Petronella Aben.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 5 mei 1944 met
Maria Dorothea Voorter, geboren te Grathem op 18 november 1918, overleden te Heythuysen op 30 oktober 1957, begraven aldaar, dochter van Hendrik Hubert Voorter en Maria Elisabeth Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina