Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Schroijen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 26 juni 1909, overleden aldaar op 1 juli 1992, begraven aldaar, zoon van Peter Joannes Schroijen en Petronella Aben.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 8 mei 1936 met
Maria Petronella Timmermans, geboren te Heythuysen op 24 juli 1906, overleden aldaar op 14 juni 1996, begraven aldaar, dochter van Peter Hubertus Timmermans en Maria Christina Brunenberg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Theodorus, tekenaar, geboren te Heythuysen op 17 oktober 1945, overleden te Roggel op 9 juni 2015, begraven aldaar op 13 juni 2015.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina