Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Martinus Schroijen, kantonnier, geboren te Heythuysen op 27 april 1904, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 oktober 1980, begraven aldaar, zoon van Peter Joannes Schroijen en Petronella Aben.


Hij is getrouwd te Roggel op 14 mei 1948 met
Maria Cornelia Voorter, geboren te Grathem op 11 juni 1917, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden te Weert (zorgcentrum) op 5 december 2010, begraven te Heythuysen op 10 december 2010, dochter van Hendrik Hubert Voorter en Maria Elisabeth Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 7 juni 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina