Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubert Jacob Alers, koperslager en loodgieter, geboren te Horn op 24 oktober 1902, overleden te Brunssum op 9 december 1993, zoon van Antoon Hubert Alers en Petronella Verboeket.


Hij is getrouwd te Neer op 24 oktober 1927 met
Helena Amalia Knubben, geboren te Altenessen (D) op 19 februari 1904, dochter van Peter Mathijs Knubben en Anna Odilia Amalia Zimmermann.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina