Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Aben, geboren te Heythuysen op 28 juli 1871, overleden aldaar op 10 februari 1952, dochter van Martinus Aben en Maria Gertrudis Jetten.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 12 mei 1899 met
Peter Joannes Schroijen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 22 oktober 1874, overleden aldaar op 1 december 1951, zoon van Wilhelmus Schroën en Anna Maria van den Eertweg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 1 mei 1900.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 29 augustus 1902.
  • 9 : Antoinette, geboren te Heythuysen op 27 februari 1919, overleden aldaar op 28 maart 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina