Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Louisa Jacobs, geboren te Helden op 16 augustus 1886, overleden te Neer op 5 december 1955, dochter van Wilhelmus Jacobs en Theodora Janssen.


Zij is getrouwd te Neer op 3 mei 1926 met
Mathias Leonardus Custers, metselaar, geboren te Neer op 19 februari 1889, overleden te Helden-Panningen op 27 april 1964, begraven aldaar op 29 april 1964, zoon van Peter Johannes Custers en Elisabeth Meulendijk.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina