Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Francken, geboren te Roermond op 27 februari 1878, overleden te Leeuwarden op 13 februari 1945, dochter van Peter Johannes Francken en Christina Lambertina van Weegen.


Zij is getrouwd te Roermond op 14 november 1899 met
Joseph Hermann Leonard Lampe, koopman en grossier, geboren te Mettingen (D) op 19 oktober 1873, overleden te Horn op 26 maart 1962, zoon van Hermann Lampe en Christiana Becker.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Paula Josephine Maria, geboren te Roermond op 14 mei 1906, overleden op 20 oktober 1979.
  • 3 : Jeanne Marie Leonarda, geboren te Roermond op 4 januari 1915.
    Zij is getrouwd op 9 mei 1936 met W C Verhoeff.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina