Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hubertina Gielen, geboren te Beesel op 12 februari 1877, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 januari 1914, dochter van Wilhelmus Hubertus Gielen en Petronella Bloemers.


Zij is getrouwd te Beesel op 14 augustus 1896 met
Leonardus Strous, dagloner en dienstknecht, geboren te Neer op 1 april 1866, wonende aldaar en te Beesel, overleden te Venlo op 3 januari 1915, zoon van Piere Leonard Struijs en Joanna van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Theodorus Wilhelmus, geboren te Beesel op 1 november 1906.
  • 3 : Leo Johannes Wilhelmus, geboren te Beesel op 15 januari 1909, wonende te Neer.
  • 4 : Peter Johannes, RK priester en missionaris, geboren te Beesel op 27 augustus 1911, wonende te Neer Keizerbosch en te Sá Da Bandeira (Angola), overleden aldaar op 6 juni 1966, begraven te Huila (Angola) op 7 juni 1966.
  • 5 : Petronella Anna, geboren te Beesel op 14 april 1913.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina