Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Hanssen, landbouwer, geboren te Helden op 25 augustus 1869, wonende aldaar, overleden na 1924, zoon van Wilhelmus Hanssen en Dorothea Smedts.


Hij is getrouwd te Helden op 13 juni 1898 met
Hendrika Thijssen, dienstmeid, geboren te Maasbree op 3 september 1871, wonende te Helden, dochter van Hendrik Thijssen en Anna Maria Niessen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmina Dorothea, geboren te Helden op 31 augustus 1903, wonende te Helden-Keup, overleden te Horn (V) op 7 januari 1970, begraven te Helden op 10 januari 1970.
    Zij is getrouwd te Helden op 23 november 1925 met Johannes van Lier, landbouwer, geboren te Helden-Keup op 14 januari 1898, wonende aldaar, overleden te Helden op 15 mei 1974, begraven aldaar, zoon van Peter Johannes van Lier en Anna Christina van der Linden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina