Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Helena Nelissen, geboren te Millen (D) op 12 juli 1901, wonende aldaar, natuurlijke dochter van Maria Elisabeth Nelissen.


Zij is getrouwd te Neer op 24 september 1923 met
Joseph Hendrikus van den Bercken, slager en landbouwer, geboren te Neer op 2 september 1897, wonende te Neer Brumhold en te Haelen, overleden te Asten op 13 mei 1984, begraven aldaar op 17 mei 1984, zoon van Antonius van den Bercken en Maria Simons.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina