Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacob Ferdinand van Lier, landbouwer, geboren te Kessel op 12 februari 1888, wonende aldaar, overleden te Haalderen op 15 december 1972, begraven aldaar op 20 december 1972, zoon van Willem Joseph van Lier en Maria Elisabeth Pijls.


Hij is getrouwd te Neer op 21 juni 1922 met
Maria Wilhelmina Alexandrina Geenen, geboren te Neer op 24 april 1892, wonende aldaar en te Kessel, overleden aldaar op 12 september 1938, dochter van Peter Johannes Geenen en Maria Wilhelmina Arnoldina Steegh.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina