Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubertus Mooren, schrijnwerker, geboren te Haelen op 7 april 1896, overleden te Wessem (V) op 18 juni 1986, zoon van Daniel Hubertus Mooren en Elisabeth Hubertina Stoks.


Hij is getrouwd te Neer op 28 augustus 1922 met
Christina Gertruda van den Bercken, geboren te Neer op 16 november 1893, overleden te Roermond (Z) op 27 maart 1987, gecremeerd te Geleen op 31 maart 1987, dochter van Antonius van den Bercken en Maria Simons.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Josephus Hubertus, geboren te Haelen op 8 november 1925, overleden aldaar op 12 november 1925.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina