Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacob Frenken, landbouwer, geboren te Melick op 13 februari 1856, wonende te Grathem, overleden aldaar op 14 december 1936, zoon van Christiaan Frenken en Helena Peeters.


Hij is getrouwd te Roermond op 10 april 1890 met
Anna Maria Catharina van Herten, landbouwster, geboren te Roermond op 6 december 1860, wonende te Neer en te Grathem, overleden aldaar op 19 november 1930, dochter van Henricus van Herten en Cornelia Verheggen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Christiaan Jacobus Hubertus, geboren te Neer op 30 december 1895, wonende te Neer Bergestraat en te Grathem, overleden aldaar op 21 augustus 1925.
  • 6 : Constant Hubert, landbouwer, geboren te Neer op 9 mei 1902, wonende te Neer Bergestraat en te Grathem, overleden te Weert (Z) op 26 april 1981, begraven te Grathem.
    Hij is getrouwd te Grathem op 20 mei 1931 met Anna Maria Cleutjens, geboren te Grathem op 11 juli 1902, wonende aldaar, overleden te Weert op 7 februari 1972, begraven te Grathem, dochter van Leonardus Hubert Cleutjens en Angelina Cuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina