Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ida Petronella Cornelia Frenken, geboren te Neer op 15 juni 1894, wonende te Neer Bergestraat en te Kessel, overleden te Kessel-Hout op 10 januari 1947, dochter van Jacob Frenken en Anna Maria Catharina van Herten.


Zij is getrouwd te Neer op 16 mei 1922 met
Johannes Marie Bruijnen, landbouwer, geboren te Kessel op 23 maart 1895, wonende aldaar, overleden te Valkenswaard (Z) op 21 oktober 1967, begraven te Kessel op 25 oktober 1967, zoon van Antonius Hubertus Franciscus Bruinen en Anna Helena Dings.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina