Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Hubertus Bex, landbouwer, geboren te Nunhem op 16 december 1892, overleden op 11 februari 1981, begraven te Nunhem, zoon van Peter Hubertus Bex en Dorothea Wijers.


Hij is getrouwd te Nunhem op 14 september 1934 met
Petronella Cornelia Caris, geboren te Nunhem op 10 december 1904, overleden te Roermond op 1 januari 1981, begraven te Nunhem, dochter van Wilhelmus Hendrikus Caris en Joanna Hubertina Karis.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina