Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertina Maria Crompvoets, geboren te Buggenum op 16 januari 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 februari 1908, dochter van Marcellus Crompvoets en Elisabeth Nijskens.


Zij is getrouwd te Buggenum op 20 oktober 1862 met
Goedefridus Schreurs, akkerbouwer, geboren te Buggenum op 5 april 1834, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 september 1890, zoon van Jean Schreurs en Marie Catherine Vogels.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina