Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Joosten, geboren te Neer op 23 september 1900, wonende te Neer op Hanssum en te Heythuysen, overleden te Heythuysen (b) op 7 november 1983, begraven te Neer, dochter van Peter Johannes Joosten en Elisabeth Leeters.


Zij is getrouwd te Neer op 26 augustus 1946 met
Ferdinand Peter Peeters, landbouwer en tuinier, geboren te Maasbree op 13 november 1898, wonende te Velden, overleden te Roermond (Z) op 12 oktober 1954, zoon van Joannes Peeters en Anna Catharina Nabben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina