Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Louisa Hubertina Reijnders, wonende te Swalmen, overleden voor 1922.


Zij is getrouwd te Swalmen op 5 november 1885 met
Caspar Sanders, landbouwer, wonende te Swalmen, overleden na 1922.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Willem, zagenslijper, geboren te Swalmen op 16 juli 1889, wonende te Neer in het Dorp en te Roermond, overleden aldaar op 12 november 1974.
    Hij is getrouwd te Neer op 13 februari 1922 met Catharina Joosten, geboren te Neer op 10 oktober 1896, wonende te Neer in het Dorp en te Roermond, overleden aldaar op 19 maart 1992, dochter van Peter Johannes Joosten en Elisabeth Leeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina