Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Peeters, huishoudster, geboren te Kessel op 9 december 1860, wonende te Kaldenkirchen (D), dochter van Geraard Peeters en Maria Catharina Bongaerts.


Zij was gehuwd (1) met
Theodoor Doemges, landbouwer, geboren te Bracht (D) rond 1854, wonende te Kaldenkirchen (D) en te Kessel, overleden aldaar op 27 februari 1919, zoon van Wilhelmus Doemges en Maria Sophia Ramaekers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Lucis, geboren te Kaldenkirchen (D) rond 1888, wonende te Kessel, overleden aldaar op 21 juli 1923.
    Zij is getrouwd te Kessel op 27 mei 1909 met Hendrik Hubert op het Roodt, metselaar, geboren te Kessel rond 1889, wonende aldaar, zoon van Christiaan op het Roodt en Veronica Schreurs.
  • 2 : Peter, arbeider en machinist, geboren te Bracht (D) op 27 april 1895, wonende te Kessel.
    Hij is getrouwd te Kessel op 17 april 1919 met Maria Antoinetta Hendrina Sitsen, dienstmeid, geboren te Baarlo op 26 juni 1896, wonende te Neer en te Kessel, overleden aldaar op 28 juni 1937, dochter van Leonardus Sitsen en Joanna Gielen.

Zij is getrouwd te Neer op 30 januari 1922 (2) met
Peter Mathis Janssen, metselaar, landbouwer en brandmeester, geboren te Neer op 7 mei 1852, overleden aldaar op 14 december 1940, zoon van Jean Janssen en Helena Smits.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina