Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Hubertus Baetsen, dienstknecht, geboren te Roggel op 1 oktober 1893, wonende te Neer, overleden te Kelpen-Oler op 13 februari 1983, begraven te Oler, zoon van Wilhelmus Baetsen en Maria Catharina Vrenken.


Hij is getrouwd te Nederweert op 29 oktober 1926 met
Joanna Maria Duijts, geboren te Nederweert op 15 mei 1894, overleden op 18 januari 1969, begraven te Oler, dochter van Henricus Duijts en Joanna Meeuwis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria Catharina, geboren te Nederweert op 12 augustus 1927, overleden op 27 april 2000, begraven te Ittervoort.
    Zij was gehuwd met Piet Gijsen, geboren op 21 juni 1929, overleden op 6 april 2008, begraven te Ittervoort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina