Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Mechtildis Strous, geboren te Heythuysen op 28 november 1907, overleden te Stramproy op 1 juli 2001, begraven te Oler, dochter van Mathis Strous en Anna Maria Hubertina Derks.


Zij is getrouwd te Hunsel op 24 november 1933 met
Joseph Antoine Hubert Ernst, landbouwer, geboren te Gulpen op 28 februari 1906, overleden op 30 september 1985, begraven te Oler, zoon van Gilles Jacques Hubert Ernst en Anna Maria Hubertina Mechtilde Moonen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina