Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Gertrudis Houben, geboren te Heythuysen op 14 november 1907, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 4 september 1996, begraven te Heythuysen op 9 september 1996, dochter van Hubertus Ludovicus Houben en Petronella Hubertina Derks.


Zij was gehuwd met
Willem Houben, geboren te Maasbracht op 31 augustus 1902, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 22 juni 1979, begraven aldaar, zoon van Gerardus Hubertus Houben en Cornelia Catharina Heuts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina