Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joseph Hubertus Beeren, landbouwer, geboren te Roggel op 6 juni 1909, wonende te Roggel Ophoven, te Kessel, te Grootebroek en te Weert, overleden aldaar op 16 juli 1985, begraven te Kessel op 20 juli 1985, zoon van Peter Jacobus Beeren en Hubertina Elisabeth Derks.


Hij is getrouwd te Baexem op 31 mei 1935 met
Maria Gertrudis Custers, geboren te Baexem op 18 juli 1908, wonende te Roggel Ophoven en te Kessel, overleden te Venlo (Z) op 25 september 1976, begraven te Kessel, dochter van Wilhelmus Custers en Anna Catharina Snijders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacobus Johannes, geboren te Roggel op 6 februari 1941, wonende te Roggel Ophoven, overleden te Roggel op 17 december 1952.
  • 2 : Gertrudis Marie Godefrida, kantoorbediende, geboren te Roggel op 12 mei 1942, wonende te Roggel Ophoven en te Kessel, overleden te Maasbree op 23 juli 2006.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina