Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hubertus Derks, geboren te Roggel op 4 januari 1902, wonende te Sterksel, overleden te Geldrop (Z) op 7 juni 1981, begraven te Sterksel, zoon van Henricus Hubertus Derks en Petronella Sijben.


Hij is getrouwd te Maarheze op 6 mei 1929 met
Johanna Maria Snel, geboren te Ouder Amstel op 15 november 1900, overleden te Geldrop op 16 augustus 1993, begraven te Sterksel, dochter van Jan Hendrik Snel en Alida Maria van den Brink.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina