Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Theeuwen, landbouwster, geboren te Maasbree op 4 juli 1855, overleden na 1920, dochter van Theodoor Theeuwen en Aldegonda Selen.


Zij is getrouwd te Maasbree op 10 september 1880 (1) met
Mathijs Aerts, landbouwer, geboren te Maasbree op 24 maart 1851, overleden aldaar op 19 november 1901, zoon van Peter Aerts en Petronella Faassen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertruda, geboren te Maasbree rond 1882.
    Zij is getrouwd te Helden op 8 april 1907 met Peter Johannes Reijnders, landbouwer, geboren te Helden rond 1878, zoon van Martinus Reijnders en Anna Gertrudis Wilms.
  • 2 : Aldegonda, dienstmeid, geboren te Maasbree rond 1892.
    Zij is getrouwd te Helden op 7 april 1913 met Pieter Jan Vorstermans, landbouwer, geboren te Sevenum rond 1883, zoon van Jan Vorstermans en Johanna Welten.

Zij is getrouwd te Helden op 11 april 1904 (2) met
Peter Johannes van Eijndt, landbouwer, geboren te Helden op 22 december 1860, zoon van Joannes van Eijndt en Johanna Lormans.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 6 januari 1896 met Dorothea Janssen, geboren te Helden rond 1867, dochter van Johannes Sebastiaan Janssen en Maria Tulmans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina