Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jean Lambert Otten, geboren te Sint-Maartensvoeren (B) op 6 november 1850, wonende te Julemont (B) en te Fouron-Le-Comte (B), overleden na 1919, zoon van Jean Otten en Anne Sophie Peerboom.


Hij is getrouwd te Eijsden op 25 april 1888 met
Maria Christina Elisabeth Wintgens, geboren te Lontzen op 2 december 1865, wonende te Julemont (B), overleden te Luik (B) op 13 februari 1910, dochter van Johann Leonard Wintgens en Elisabeth Fabritius.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Alphonse Hubert, landbouwer, geboren te Julemont (B) op 12 juni 1892, wonende te Brussel (B), overleden te Roermond (Z) op 13 november 1976, begraven te Neer op 17 november 1976.
    Hij is getrouwd te Neer op 3 november 1919 met Aldegonda Helena Suylen, geboren te Neer op 17 juni 1894, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Roermond (Z) op 19 juni 1972, begraven te Neer op 23 juni 1972, dochter van Wilhelmus Suylen en Johanna Beenders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina