Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gordina van de Laer, overleden te Deurne en Liessel op 10 november 1913.


Zij was gehuwd met
Johannes Baselmans, fabrieksarbeider en fabrieksopzichter, geboren rond 1868, overleden na 1919.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrica, dienstbode en winkelierster, geboren te Deurne en Liessel op 15 mei 1897, overleden op 15 februari 1978, begraven te Heythuysen.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 17 juni 1921 (1) met Michiel Gijsen, kleermaker, geboren te Heythuysen op 29 maart 1889, overleden te Roermond op 25 december 1927, begraven te Heythuysen, zoon van Jan Giesen en Helena Verstappen.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 6 november 1931 (2) met Andries Vossen, vrachtrijder, geboren te Haelen op 13 oktober 1891, overleden op 10 juni 1972, begraven te Heythuysen, zoon van Andries Vossen en Barbara Hubertina Catharina Salman.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina